Het verhaal

Het verhaal van Albert start in de lente van 1986. Al snel wordt duidelijk dat muziek heel veel interesse bij Albert heeft. Zo is hij, wanneer hij nog maar 2,5 jaar is, al springend en dansend te vinden boven op de tafel. Dit zelfs al met de hoofdtelefoon van zijn vader.

Toen Albert ongeveer 15 jaar was en 7 jaar bij de plaatselijke brassband had gezeten, kwam zijn interesse in het beroep als DJ naar voren. Al snel werd er een eenvoudig goedkoop mengpaneel gekocht, er werden 2 cd spelers op aangesloten en er kon muziek gemixed worden!

Na een paar jaar thuis en op vriendenfeestje geoefend te hebben, kwam Albert in contact met Kees Brouwer. Samen met hem is het allemaal begonnen. Met de SRA Discoshow ging Albert het hele land door.

Vanaf dat moment is alles voor Albert als een sneltrein gegaan en heeft hij de afgelopen 10 jaar al heel wat discotheken, kroegen, bruiloften, bedrijfsfeesten en feesttenten in zowel binnen- als buitenland op zijn kop mogen zetten. Hierdoor heeft Albert een enorme ervaring opgebouwd en weet hij van elk feestje een top-feest te maken. Interactief met de microfoon is dan ook geen probleem en verzoekjes draait hij zonder problemen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens in de agenda wanneer Albert bij u in buurt is of neem direct contact op met Albert. Geïnteresseerd in referenties? Klik hier.

Wordt vervolgd....